Dienst

Payroll

De salarisadministratie is een vak apart zeggen ze wel eens. Daar weten wij alles vanaf. U wilt met uw administratiekantoor of accountantskantoor uw klanten zoveel mogelijk ontzorgen. De salarisadministratie hoort hierbij. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen kunt u ons inschakelen als back-up, vraagbaak of tijdelijke overname van verloning bij bijvoorbeeld verzuim van uw medewerkers. In samenspraak kunnen wij als “onderdeel van het team” aan de slag of waar nodig, alleen als back-up of vraagbaak voor salarisadministratie of AFAS gerelateerde vragen. Snel een duidelijk antwoord waar u verder mee kan.

Verzorgen van salarisadministraties

De verloning en salarisadministratie van uw werknemers is een zorgvuldige taak. Wij maken gebruik van zeer geavanceerde en toegankelijke software. Binnen dit programma zijn alle wetten en regels vastgelegd. U kunt optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die Loonservicebureau Robest u biedt door alle loongegevens via deze Afas software in te voeren. Wij verzorgen de salarisadministratie voor MKB of grote bedrijven. Ook als DGA kunnen wij uw salarisadministratie verzorgen.

payroll

Hoe werkt het

Wij kunnen de salarisadministratie vanuit uw eigen AFAS omgeving verzorgen. Met een meewerkersaccount hoeft u hiervoor geen extra licentiekosten te betalen. Wij draaien de salarisadministratie hoe en wanneer u wilt. Liever geen omkijken naar? Wij nemen ook de salarisadministratie volledig uit handen in onze eigen omgeving!
Verwerking zoals u dit graag wil
Geen abonnement, alleen wanneer hulp het nodig heeft
Verlofregistratie gemakkelijk bijhouden

Indien noodzakelijk zullen wij ook voor u de aan- en afmeldingen bij de diverse instanties verzorgen. De medewerkers krijgen hun loonstrook en jaaropgave gemaild of via een app op de telefoon aangeboden.

personeelsgegevens

Trends en ontwikkelingen houden
wij bij

Binnen de salarisadministratie hebben zich de afgelopen jaren aanzienlijke ontwikkelingen en trends voorgedaan, die de manier waarop organisaties hun personeel beheren en compenseren ingrijpend hebben veranderd. Daarnaast zien we een verschuiving naar meer flexibele beloningsstructuren, zoals het aanbieden van variabele beloningen en bonussen op basis van prestaties. Dit stelt organisaties in staat om hun werknemers op maat gemaakte beloningen te bieden die aansluiten bij individuele bijdragen. Verder hebben regelgeving en compliance een toenemende invloed op salarisadministratie. Wet- en regelgeving met betrekking tot belastingen en sociale zekerheid worden voortdurend aangepast, waardoor het noodzakelijk is dat salarisadministrateurs op de hoogte blijven en zich aanpassen aan deze veranderingen. Hierdoor dient u echt dagelijks met salarisadministratie bezig te zijn om op de hoogte te blijven. Geen probleem, doen wij graag voor u!
Payroll

Een vast bedrag

Bij Loonservicebureau Robest betaalt u een vast bedrag per werknemer per jaar. Wij sturen u dus achteraf geen extra facturen. Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.
Kostenbesparing
Verwerking via een beveiligde internetverbinding
Geen piekbelasting meer aan het einde van de maand
Snelle en betrouwbare verwerking van alle loonwerkzaamheden
Een vaste lage prijs per loonstrook, dus geen verrassingen achteraf
Totaalpakket op het gebied van salarisverwerking en personeel en managementinformatie
Wij staan klaar voor u

Heeft u een vraag of wilt
u meer informatie over onze diensten?