Verzorgen van salarisadministraties

De verloning en salarisadministratie van uw werknemers is een zorgvuldige taak. Wij maken gebruik van zeer geavanceerde en toegankelijke software. Binnen dit programma zijn alle wetten en regels vastgelegd. U kunt optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die Loonservicebureau Robest u biedt door alle loongegevens via deze Afas software in te voeren. Wij verzorgen de salarisadministratie voor MKB of grote bedrijven. Ook als DGA kunnen wij uw salarisadministratie verzorgen.

Hoe werkt het?

Met een maximaal beveiligde internetverbinding worden deze gegevens dan naar ons gestuurd. Wij controleren de door u ingevoerde gegevens en verwerken deze tot loonstroken voor uw werknemers. Daarbij verzorgen wij de aangifte loonbelasting, loonjournaalposten, de SEPA betalingsopdrachten voor salarissen en loonaangifte. Deze gegevens zijn dan 24/7 op te halen in de portal.

Voordelen:

  • Altijd inzicht in voorgaande salarisperioden
  • Via de klantenportal een voorlopige loonstrook opvragen van nog niet geaccordeerde periode (bijvoorbeeld bij aanpassing salaris)
  • Verlofregistratie gemakkelijk bijhouden

Indien noodzakelijk zullen wij ook voor u de aan- en afmeldingen bij de diverse instanties verzorgen.

De medewerkers krijgen hun loonstrook en jaaropgave gemaild of via een app op de telefoon aangeboden.

Uw personeelsgegevens beveiligd en altijd zichtbaar

Naast de invoer van salarisgegevens heeft u via de portal de mogelijkheid om een personeelsdossier te onderhouden voor uw werknemers waarin zaken zoals: arbeidsovereenkomsten, identiteitsbewijzen, loonheffingsverklaringen, diploma’s, enz. vastgelegd kunnen worden. Ook worden hier alle loonstroken en jaaropgaven automatisch opgeslagen.

En wilt toch iets specifieks , dan proberen we dit in te richten. 

Voorbeeld van een medewerker stamkaart

Een vast tarief

Bij Loonservicebureau Robest betaalt u een vast bedrag per werknemer per jaar. Wij sturen u dus achteraf geen extra facturen. Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Voordelen

  • Kostenbesparing
  • Verwerking via een beveiligde internetverbinding
  • Geen piekbelasting meer aan het einde van de maand
  • Snelle en betrouwbare verwerking van alle loonwerkzaamheden
  • Een vaste lage prijs per loonstrook, dus geen verrassingen achteraf
  • Totaalpakket op het gebied van salarisverwerking en personeel en managementinformatie