Dienst

Consultancy

Hulp nodig bij uw AFAS implementatie? Of wilt u gaan automatiseren met de AFAS software? Wij helpen u graag. Er kan veel op u afkomen bij het starten met automatiseren. Lees hieronder verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Verzorgen van salarisadministraties

De verloning en salarisadministratie van uw werknemers is een zorgvuldige taak. Wij maken gebruik van zeer geavanceerde en toegankelijke software. Binnen dit programma zijn alle wetten en regels vastgelegd. U kunt optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die Loonservicebureau Robest u biedt door alle loongegevens via deze Afas software in te voeren. Wij verzorgen de salarisadministratie voor MKB of grote bedrijven. Ook als DGA kunnen wij uw salarisadministratie verzorgen.

Consultancy

Consultancy HRM / Payroll

AFAS Software staat bekend om zijn geïntegreerde ERP-oplossingen die organisaties helpen bij het stroomlijnen van processen, waaronder salarisadministratie, HR en financiën. Door onze ervaring als AFAS-consultant te gebruiken kunt u het maximale uit het pakket halen door diepgaande kennis van de software te combineren met begrip van specifieke bedrijfsbehoeften. Wij passen het systeem aan op maat van de organisatie, optimaliseren workflows en bieden training om het personeel effectief gebruik te laten maken van de functionaliteiten. Met een gedegen consultancy-aanpak kunnen we de volledige potentie van AFAS benutten, waardoor organisaties efficiënter, georganiseerder en concurrerender worden. Vanwege de grootte van de AFAS Software zijn wij gespecialiseerd in het HRM (payroll) en CRM gedeelte.
Laat het inrichten aan ons over, of vraag onze assistentie wanneer nodig
Trainingsmogelijkheden voor medewerkers
Binnen één week online met InSite en/of OutSite
Inrichting HRM of CRM binnen het AFAS pakket
Jaarlijkse check-up mogelijkheden
Uitwisseling van praktijkervaring
Consultancy

Start u met de
AFAS Software?

Wij laten graag zien hoe wij de AFAS Software hebben toegepast zodat u zo efficiënt mogelijk kunt starten. Omdat wij dagelijks de AFAS Software gebruiken hebben wij praktijkgerichte oplossingen. Geen standaard inrichting, maar gelijk uitgedacht zodat u snel aan de slag kan.
Consultancy afname afgestemd op uw wensen
Jarenlange ervaring
Consultancy op afstand óf op locatie
Kennis binnen de accountancybranche
Wij staan klaar voor u

Heeft u een vraag of wilt
u meer informatie over onze diensten?