Grasso Assurantien VOF

Grasso Assurantien VOF, gevestigd in IJsselstein, is al enige jaren tot volle tevredenheid klant bij Robest. Robest heeft het beheer over onze administraties en omvat de loonadministratie en de financiële administratie. Op elk moment van de dag (24/7) kan er door onze medewerkers van de boekhouding ingelogd worden via een online verbinding om zaken te verwerken. Op de eigen locatie bij Robest vindt directe controle plaats van deze verwerking, zodoende worden dubbele werkzaamheden voorkomen en eventuele verkeerde boekingen direct hersteld.

Door deze snelle en accurate verwerking, zijn tevens de bedrijfs- en balansgegevens op elk moment paraat en beschikbaar. Daarbij is er voor de ondernemers een dashboard beschikbaar, waarbij middels een cockpit in één oogopslag te zien is hoe het bedrijf op enig moment in het jaar er voor staat. Maandelijks wordt de loonaangifte verwerkt, waarbij stukken zoals de loonaangifte zelf en salarisstroken, digitaal aan de werkgever verstuurd worden. Wij hebben er voor gekozen om de salarisstroken voor medewerkers, rechtstreeks door het loonservicebureau per mail te laten versturen. Robest consultancy en loonservicebureau Robest is een echte partner voor ons bedrijf! Link naar Grasso Assurantien : http://www.grasso-assurantien.nl

 

Accountants-en Belastingadviesburo Penning BV

Willem is voor ons het aanspreekpunt voor alles wat Afas betreft. Een man waar we blind opvaren en al zijn aanbevelingen ook zonder enige twijfel overnemen. Ook is hij, via ons, betrokken geraakt bij projecten van relaties van ons en ook hun oordeel is: Een kundig man die weet waar hij het over heeft, zich goed kan inleven in de problematiek en daar een oplossing voor bedenkt. En deze oplossing ook consequent uitwerkt. Daarnaast wordt ook gewaardeerd dat hij een no nonsens mentaliteit heet die aansluit bij ons maar ook onze klanten. Hij spreekt de taal van de ondernemer.